Uusin Novita oli iloinen yllätys! Monia toteutuskelpoisia ohjeita löytyi, varsinkin huopasesta tehdyt patalaput yms. Se on sitten eri asia tuleeko yhtään mallia koskaan toteutettua.

Tällä hetkellä ei oikein runosuoni pursuile. Johtunee ehkä osaksi siitä, että kun on työttömänä ja kotona loikoilee, niin eipä sitä ole paljoa mistä kertoa. Tosin tänään aamupäivällä sain puhelun, joka kyllä piristi huomattavasti ja pelasti jopa kenties koko viikon.

Sunnuntaina olisi tarkoitus juhlia mun syntymäpäivää. Omien laskujeni mukaan vuosia olisi sitten 23. Ja aina näihin aikoihin tulee mietittyä, että mitä sitä on tähän asti saanut aikaan/saavoittanut (lieneekö tuo edes oikea sana...) Ainoa positiivinen asia, joka tulee mieleen on, että olen valmistunut korkeakoulusta. Mutta siinäpä se sitten suurinpiirtein onkin. En ole koskaan edes oikeastaan seurustellut, lapsia ei valitettavasti ole ja jos tätä tahtia jatkuu niin niitä ei ilmeisesti edes tule. :( Saman ikäinen ystäväni odottaa jo toista lasta ja on onnellisessa parisuhteessa omassa rivitaloasunnossaan. Pienoinen kateus on iskenyt...vaikka ei saisi.

Kuten edellisessä kirjoituksessa jo epäilinkin, kärsivällisyys ei riittänyt nro 3 puikoilla kutoa Wetterhoffin Sivillasta sileällä neuletakkia. Joten osasta langoista tuli sitten huivi. Lisää kuvia kunhan olen saanut pingoitettua.

337373.jpg

Kainuun lapaset on ollut jo viikon verran valmiina ja testattukin on. Ja hyvät tuli.

337375.jpg

Tämän kisulaisen ohje on täältä.

337376.jpg