Jos nyt virallisesti aloittaisi tämän blogin. Alkutuskailujen jälkeen kaikki on lähtenyt sujumaan yllättävän hyvin. Kuvia ei vielä ole paljoa, en todellakaan ole mestarikuvaaja, joten salaman ynnä muiden toimintojen käyttö on vielä hakusessa. Vaikka kamera on asustellut täällä jo useamman vuoden.

Olen tehnyt käsitöitä, lähinnä kutonut, viimeiset 15 vuotta ainakin. Olen 22-vuotias, joten voisi kai sanoa, että käytännössä koko elämäni. Välillä tuli tehtyä ristipistotöitä ihan hullun lailla ja kutominen jäi taka-alalle. Mutta viime kesänä löysin neuleblogit ja sain uudelleen inspiraation ruveta kutomaan. Aikojen saatossa on tullut tehtyä jos jonkinlaista puseroita, sukkia ja huiveja. Yleensä puserot eivät ole onnistuneet syystä että en millään viitsinyt tehdä mallitilkkua. Näin vanhemmiten olen oppinut, ettei se mallitilkku olekaan ihan turhaa hömpötystä... :)

Taloudessa asuu itseni lisäksi siis 3 kappaletta kissoja. Aikamoisia tuholaisia ovat. Varsinkin Romeo, mutta tästä voimme kai syyttä vielä pennun innokkuutta. Ikää nuorella herralla on vasta 5 kk. Taisto onkin sitten 2,5 v ja Viu 3,5 v. Viu on talouden ainoa neitikissa ja välillä varsinainen pomottaja. Taisto ja Romeo taas ovat vähän hömelöitä nuoria miehiä. Mutta niin ne taitaa kaikki miehet olla... :)

Mutta niihin käsitöihin. Tässä on ensimmäisenä valmistuneet tämän joulun lahjasukat. Menevät kaverilleni, joka tiettävästi ei lue näitä blogeja. Lankana on jokin Tallinnasta ostettu italialainen lanka, merkkiä en muista millään. Varressa on palmikkoja, jotka eivät kuitenkaan kuvassa näköjään näjy. Ainakaan kovin hyvin. Muutenkin ovat kuvassa hieman oudon näköiset, mutta erittäin mukavat jalassa joka tapauksessa.

226180.jpg

Tämä taasen on kaulahuivi, jonka pitäisi valmistua tuota pikaa. Lankana on Dropsin Alpaca ja mallikuvio on jostain 70-luvun neulelehdestä. Huivin on tarkoitus mennä äidille joululahjaksi. Kuvio näkyy sitten paremmin kunhan jossain välissä sen kerkiän pingottamaan. 226189.jpg

Ja kuten olen muillakin blogilaisilla huomannut, kissat tunkevat yleensä heti mukaan kun huomaavat neuleen että kameran. :)

Hupsista! Täytyy alkaa lähtemään koululle päin. Päättötyön lopputarkastus tänään. Jänskättää! :/