Huh, ehjänä päästiin takaisin kotiin! Oli aikamoista vesi sadetta koko matkan Raumalta Kauhajoelle. Tapion kaupan täti puhelikin, että sinnepäin oli luvatta aikamoista myrskyä. Mutta takaisin päin tultaessa ei vettä satanut kuin vasta Porissa vähäsen ja Raumalla paistoi jopa aurinko.

Tulihan sitä lohtulankaa ostettua. Budjetti ylittyi, mutta väliäkös sillä. Lohtulankaa ostaessa ei hintoja kauheasti tuijotella. Matkalla mietin, että jos mukana olisi ollut jonkinlaista miehen puolikasta niin kommenttia olisi voinut tulla sekä ostosten loppusummasta että yleensäkin siitä, että mitä järkeä on lähteä hakemaan lankaa noinkin kaukaa. Sillä kerroin eräällä miespuoliselle ystävälle meneväni hakemaan lankaa Kauhajoelta. Pienen hiljaisuuden jälkeen kysyi pienen pientä ihmetystä äänessään, että eikö sitä lankaa muka lähempää saa? Selitä siinä nyt sitten, että saasaa, mutta  ei ollenkaan sellaisia mitä Kauhajoella on. Kun ei nuo ymmärrä lankojen perään tuon taivaallista. :) Sinne oli muuten tullut hurjat määrät Garnstudion lankoja ja varsinkin alpakkaa oli melkein jokaista mahdollista väriä. 236144.jpg

Tässä niitä nyt on! Ruskeasta merinosilkistä tulee Print O' The Wave valmistujaisiin. Rustikasta ajattelin tehdä jonkinlaisen sliparin tai muuten vain jonkin hihattoman paidan tapaisen. Vaikka sellaisen, että saa paitapuseron päälle. Mohairista tulee poolokauluksinen pusero Modan nrosta 5/2005 ja Maijasta raidalliset sukat. Kun tuossa noita lankoja tuijottelin, mietin, että eihän nuo mihinkään riitä. Mutta onneksi kaupassa oli jonkinlainen järjen ääni mukana, joka hieman toppuutteli ostovimmaa. :)

Eipä tässä tämän enempää. Nyt täytyy mennä päiväunille, että jaksaa illalla kutoa. :) 1000 kävijä lähestyy jo uhkaavasti eli tarkkailkaapa nyt tarkasti tuota laskuria. Mulle sitten yhteystietoja kun osuu kohdalle.