Meni eräs henkilökohtainen juttu metsään. Siinä syy otsikkoon. Olen kulkenut koko päivän yöpaidassa, jokainen hius harottaen sinne sun tänne. Itkettää, oksettaa ja harmittaa. Mutta minkäs teet, aina ei kaikki suju niinkuin haluaisi. Tai itse asiassa todella usein asiat ei mene niin kuin toivoisi. Muilla samanlaisia kokemuksia? Aikamoinen v*****s päällä (tulikohan oikea määrä tähtösiä), mutta ei sille nyt voi mitään. Eteenpäin on vain jotenkin jatkettava.

Joten huomenna on sitten todellatodellatodella hyvä syy ostaa Tapion kauppa tyhjäksi ja Visaa vinkauttaa! Toivottavasti päästään ehjänä perille sillä autossa on vielä kesärenkaat. Raumalla kun ei tuo talvi oikein vielä ole ollut tuloillaan, mutta Kauhajoella sellaisia merkkejä saattaa jo olla. Tosin ei se nyt niin paljon pohjoisemmassa ole. Vai kuinka? Ja tänään on hyvä syy rohmuta kaupasta suklaata ja vetää makonen täyteen. :) 

Serkun illuusio-huivi valmistui. Siitä tuli hieno, toivottavasti 10-vuotias serkkupoika tykkää. Jälkimmäisessä kuvassa huivin vasen reuna on oikea puoli ja oikea reuna nurja puoli.

234742.jpg

234751.jpg

Näistä piti tulla Haruha-kämmekkäät, mutta jos luit alusta asti niin ymmärrät syyn miksi ei sitten tullutkaan. Tänään ei aivot ole pystyneet ymmärtämään mitään uutta asiaa tai mallia, joten turvauduin tuttuun ja turvalliseen.

234752.jpg

Ja kun nyt vielä muistan niin tasaluku lähestyy huimaa vauhtia. Joten sinä, jolle laskuri näyttää tasan 1000, laita sähköpostiini [email protected] yhteystietosi niin saat lahjuksen! Se on sitten alaviiva tuossa nimien välissä, näkyy ilmeisesti vähän huonosti.