Eilen olin kahden ystäväni kanssa Turussa harrastamassa kuluttajakäyttäytymistä eli shoppailtiin. :) Löysin kuin löysinkin talvitakin vaikka se oli aikamoisen työn ja tuskan takana. Osaan nimittäin olla todella kranttu. Mutta miksi pitäisi ostaa jotain sellaista josta ei pidä?

Kun on tottunut Rauman suht rauhalliseen ilmapiiriin niin Turku tuntuu todella isolta paikalta. Ihmiset pukeutuvat erilailla, käyttäytyvät täysin eri tavalla ja ovat muutenkin sellaisia ison kaupungin ihmisiä. Jotenkin se asenne siellä poikkeaa täysin raumalaisten asenteesta eikä siellä oikein tuntunutkaan kotoisalta. Mutta musta tuntuu aina vieraalla paikkakunnalla samanlaiselta, joten ei siis Turussa ole mitään vikaa, olen vain tällainen pienten kaupunkien ihminen. :)

Ai niin, kun meinasi vallan unohtua. Tuli ostettua nämä omasta mielestäni aivan upeat saappaat eilen. Eikä tarvinnut kauaa edes hakea.

262174.jpg

Kävin myös Käsityö Elisassa, mutta jotenkin se oli pieni pettymys. Olin kuvitellut, että siellä olisi enemmän lankoja, mutta löysin sentään jotain. Enkä kehdannut kauaa edes etsiä ja hipelöidä, koska ystäväni eivät ole millään lailla kiinnostuneet langoista ja alkoivat hetken kuluttua olla jonkin verran tuskaisan oloisia. Mutta 3 kerää Carmenia kuitenkin tarttui mukaan. Ja niistä valmistui Nejan kimallepipo, ilman kimalletta. Tosin kukkaseen voisi lisätä vaikka muutaman helmen...

262185.jpg

Tietääkö joku kuka näytteilleasettajista mahdollisesti voisi myydä Noroa viikonlopun messuilla Tampereella? Olen monen blogissa ihastellut kyseistä lankaa ja haluaisin todellatodellatodella ostaa kyseistä lankaa. Jospa tänä viikonloppuna lykästäisi...:)

Viu muuten söi tänään palan muovipussia. Sillä on outoja intohimoja muovipusseja kohtaan, niitä on aina pakko pureskella ja väylätä, jos joku typeryyksissään jättää niitä ilman vartiotta.  Eli parafiini öljyä saa katti taasen tänään. Toivottavasti se pala tulisi normaalia tietä ulos.