Sunnuntaina se iski. Tajusin vihdoinkin miksi suurinpiirtein kaikki tekemäni neuleet ovat liian isoja vaikka tiheys yms olisi kohdallaan. Pieleen menee nimittäin pingotuksessa. Venytän ja vanutan kappaleita aivan liian paljon enkä kiinnitä huomiota ohjeen mittoihin. Joten ei ihmekään jos kaikki on menneet pieleen. Kuten kävi tämänkin kanssa.

357552.jpg

Tai no, ehkä sillä on vielä toivoa, jos vaikka viskasen sen pesukoneeseen. Muuten olisi kyllä todella nätti (mikä ei kuvasta välity millään lailla).

Seiskaveikkasen jämistä kudoin sukkaset. Ensimmäiset omat raitasukat. Josta tulikin mieleen, että olen perjantaina menossa Poriin päin ja ajattelin tehdä tarkastuskäynnin Lavikkoon. Mahtaiskohan siellä olla Regian sukkalankoja.....

357553.jpg

En muistanutkaan kuinka tuskallista on nro 10 haloilla kutoa. Aloitin tekemään kassia uusimman Novitan ohjeen nro 41 mukaan. Hyvää vauhtia noilla puikoilla työ edistyy, mutta käsiin ottaa aika tavalla.

357551.jpg

Heti kun sain edellisen, ilmeisesti epäonnistuneen neuletakin valmiiksi, oli pakko aloittaa uutta. Tämänkin ohje löytyy syksy 2006 Novitasta ja on ohje nro 22. Kunpa en nyt tätä sössisi...

357555.jpg

Tänään tuli Hobboksilta Nancy Bushin Folk Socks. Osa varmaan arvanneekin minkä malliset sukat siitä tulee kudottua... :) En malta odottaa, että pääsen alkuun!