Kuten otsikosta näkyy niin eilen mulle laitettiin uusi tatuointi. Se on sellainen hörhellys, joka ei esitä mitään, mutta on silti todella nätti. Paikkana on mahdollisimman ylhäällä selässä olematta kuitenkaan niskassa. Eli näkyy, mutta tarvittaessa saa hyvin piiloon. Jossakin vaiheessa laitan kuvaa, kunhan saan jonkun ottamaan sen kuvan. Omaa selkää on nimittäin aikamoisen vaikeaa kuvata. :)

Viime yö meni vähän niin ja näin. Ei oikein tiennyt miten päin ja missä asennossa olisi voinut nukkua, jottei tatuointi kauheasti hankaisi lakanoihin. Tämä siitä syystä, että tatuointi on periaatteessa haava ja sen päälle muodostuu rupi. Eikä se rupi saisi revetä tai lähteä ennen aikojaan irti, jotta itse kuvasta ei väri lähtisi. Tai siis jotain tuonne päin kuitenkin...

Tatuointi tehtiin Raumalla Needle Pointissa. Olen ennenkin käynyt kyseissä liikkeessä laitatuttamassa lävistyksen ja täytyykin kehaista, että erittäin mukavia ja hommansa osaavia kavereita ovat. Suosittelen!

Tämä ei ollut ensimmäinen tatuointini, mutta silti jänskätti hieman, koska edellisestä oli jo 5 vuotta. Lähinnä jännitti, että  kuinka paljon se sattuikaan, sillä aika kultaa muistot. Mutta ei ollut paha keikka. Joissakin kohdissa sattui enemmän, toisissa ei tuntunut lainkaan.

Tilasin tässä uudesta Atelje Margarethan kuvastosta kassin.

349233.jpg

Kassi tehdään 34 plastic canvas palasesta, joihin kirjotaan kuvassa näkyvät kuviot. Tämän jälkeen palaset ommellaan yhteen ja kassin pitäisi olla valmis.

349235.jpg

Tämän lisäksi olen erittäin ahkerasti kutonut tätä Novitan syksy 2006 mallia nro 20. Kuvia sitten kun on valmista.

349237.jpg

Järjenääni voi kommentoida, että onko se nyt kutoa vai neuloa. Itse käytän sanaa kutoa, kun puhun puikkojen heiluttelusta. Muistaakseni Järjenääni on joskus sanonut, että se on neuloa. Mutta ei kai se niin vaarallista sitten kuitenkaan ole, nämä on tällaisia murre-juttuja. :)