Juu-u, ensimmäinen viikko töissä takana ja väsymys on sen mukaista. Menee jonkin aikaa kun tottuu aikaisiin aamuherätyksiin ja siihen, että päivän aikana pitäisi jopa ajatella jotain. :) Mutta en valita! Olen ikionnellinen, että olen ylipäänsä päässyt töihin.

Käsityöt eivät odotetusti ole tällä viikolla edistyneet oikeastaan ollenkaan, mutta kunhan tähän uuteen päivärytmiin tottuu niin kyllä se siitä. Alkuviikosta aloitin uudet norskit, mutta ne eivät tosiaankaan ole päässeet alkua pidemmälle.

400372.jpg

Eilen teimme Järjenäänen kanssa reissun Kauhajoella Tapion kauppaan. Tällä kertaa en ostanut lankoja kuin yhteen neuleeseen. Alunperin korissa oli jotakin uutta sukkalankaa, alpakkaa yms. Mutta kun suunnistin kohti kassaa, päässäni alkoi soimaan erään ystäväni ääni, joka kehotti säästämään rahat eikä "tuhlaamaan" kaikkia lankoihin. Ääni päässäni vei voiton, vaikka se olikin miehen ääni, joka ei näistä asioista ymmärrä tuon taivaallista. :) Mutta Kitteniä sitten maltoin ostaa kun oli tarjouksessa 3e/kerä. Ja aikanaan niistä muotoutuu kuvan ruskea neuletakki.

400371.jpg

400373.jpg

Tällainen näky kohtasi tuossa männä viikolla kun olin vahingossa jättänyt lankakerän sohvalle. :)

400374.jpg