Olo on eilisestä epätoivosta onneksi jo helpottunut. Ei niille mokkasiineille nyt enää mitään mahda, joten miksi pilata viikonloppu ja murehtia? On tässä maailmassa paljon vakavampia ja tärkeimpiä asioita. Kuten kutominen... :)

MacP edistyy huimaa vauhtia. Nyt rupeaa jo näyttämään siltä, että saan sen ennen risteilyä valmiiksi. HyväHyvä!! Takakappale on valmis ja toinen etukappale etenee hyvää vauhtia. Muita töitä en tässä välissä ole tehnyt, jotta tämä nyt vain tulisi valmiiksi.

581278.jpg

581280.jpg

Ystäväni synnytti keskiviikkona tytön! Heidän ensimmäiselle tyttärelleen vein lahjaksi ristipistotaulun, mutta nyt ajattelin viedä yllätysyllätys jotain kudottua. Knitting Daily-nettilehdestä löysin suloisen vauvan hatun ohjeen ja ostinkin siihen Novitan vaaleanpunaista bambua. Vähäsen jäin miettimään, että sopiiko tuo lanka vauvanvaatteisiin, mutta onhan se parempi kuin villa ja niin pehmeää.

Kyllä sain taas eilen makeat naurut! Romeota ei ole vielä leikattu ja pallit on sen mukaiset. Kasvattajakin naureskeli Romeon pallien kokoa. Ei siinä muuten mitään, pallukat on vain niin isot, että hiekkalaatikolla visiteerattuaan ne ovat yleensä pissasta aivan märät. Jos en heti kerkiä pyyhkimään, hiekan sekaista pissaa on sitten jo sängyssä ja sohvalla ja ruokapöydällä ja...Eilenkin sitten Romeo kaiveli hiekkistä ja minä olen korvat höröllä, että mitä asiaa se tällä kertaa toimittaa. Kaivamisen nopeudesta ja kestosta sen tietää, joten vessapaperia käteen ja odottamaan, että nuori herra on tarpeensa tehnyt ja sitten pyllyä ja palleja pyyhkimään. Ja siinä tuli mieleeni, että kaikkea sitä joutuukin tekemään. :)