Ajattelin esitellä muutamia tekemiäni ristipistotöitä. Viimeksi taisin tehdä näitä vuosi sitten, ennenkuin löysin neuleblogit ja innostuin jälleen kutomisesta. Aika kun ei valitettavasti riitä molempiin ja tällä hetkellä sukat ynnä muut ovat etusijalla. Nämä ovat viimeisimmät valmistuneet, ovat olleet valmiina jo reilun vuoden, mutta en ole saanut aikaiseksi viedä kehystämöön. Ehkä sekin päivä joskus koittaa. :)

640390.jpg

640395.jpg

Aloittelin uusia sukkia. Fortissima Sockaa ostin ensimmäistä kertaa ja mielekäs malli sille on ollut hakusessa. Ehdotonta ykköstä ei oikein löytynyt joten nappasin Knittyn Monkeyn. Oikein kiva ja näpsäkkä malli, helppo ja nopea.

640407.jpg

Kyllä nyt pahasti näyttää siltä, että kesäflunssa on tuloillaan. Pää jyskyttää ja kurkkua krohisuttaa. Kaiken tämän lisäksi töissä tuli vastaan muutama tilanne, joihin en "harjaantumisjaksolla" ollut törmännyt ja niistä piti selvitä ihan yksin. Onneksi ihmiset, joiden kanssa olen ollut tänäänkin tekemisissä, ovat uskomattoman mukavia. Notkuin puhelimessa melkein puolet päivästä selvitellen näitä asioita, mutta kunhan saan kaikki tarvittavat materiaalit sun muut, niin selviän hommasta. Joten kaiken tämän jälkeen päätin palkita itseni pizzalla, joka hävisikin sisuksiin hyvin vauhdikkaasta. Mutta jälleen oli erittäin mukava päivä töissä ja menen sinne mielelläni huomennakin. :) 

Tilasin tänään Interweave Knitsin ja ajattelin kysäistä mitä olette tykänneet lehdestä ja onko toimituksissa ollut minkäänlaisia ongelmia.