Kyllä nyt on hyvä olla kun on kahdet sukat valmiina. Niillä voi tyytyväisenä tepsutella menemään töissä. Eli Jaywalkerit ja Lunihiutaleet. Lumihiutaleissa ei kuvio näy niin hyvin, mutta en jaksanut sen enempiä ruveta kameran kanssa tihrustelemaan.

637985.jpg

637991.jpg

MacP on langan päättelyitä valmis. Siitä tuli ihan ok, mutta risteilylle on ottanut mukaan, on liian lämmin tällaisille ilmoille. Vielä kun saisi napit ostettua ja tosiaankin langanpäät pääteltyä.

Tänään oli töissä oikein mukava päivä. Hommat alkavat jo sujua, vastuuta on tosin tällä hetkellä enemmän kuin koskaan ja se hieman hirvittää, mutta kyllä siitä selvitään. Yllätyin tänään kuinka raskasta on vastailla puhelimeen koko päivän. Puolet ihmisistä on lomilla tai muuten vain poissa ja siinä saa sitten vastailla vähän jokaisen puhelimeen. Eniten inhoan vastata vaihteen puhelimeen, koska sinne ne ulkomaanihmeet yleensä soittavat ja sitten pitäisi pystyä sanomaan englanniksi jotain. Kyllä se onnistuu, mutta ei vain niin hohdokkaasti.

Kun nyt vain ei olisi tulossa kipeäksi. Kurkku on ollut karhea kuin hiekkapaperi, pärskyttää ja päätä särkee. Tiedä sitten onko tämä tulosta laivan hillittömästä ilmastoinnista vai aivastelevista collegoista. Laivalla oli todella kylmä. Järjenäänen kanssa paleltiin koko aika. Molemmilla oli kutimet mukana ja oleskelutiloissa tuli kudottua hyvään tahtiin ja kerättiin siinä samalla muutamia uteliaita katseita.