Onpahan taas mennyt viikko nopeaan! Mitään sen kummempia en ole saanut aikaiseksi, töistä kun tulee kotiin niin varsinkin tällä viikolla on väsymys ollut melkoinen. Sen verran jaksoin yhtenä päivänä töiden jälkeen raahautua kaupungille, että kävin varaamassa ajan uuteen tatuointiin. Harmikseni pitää odottaa kolme viikkoa. Tällä kertaa "kuvasta" tulee huomattavasti isompi kuin mitä aikaisemmat. Olen miettinyt, että mitäköhän työkaverit ajattelevat. Onneksi meidän toimistossa suhtaudutaan hyvin avoimesti kaikkeen tällaiseen "humputukseen". Se, että mitä työmaan miehet ovat asiasta mieltä, on sitten asia aivan erikseen. Sieltä voi tulla hyvinkin jyrkkää kommenttia ja itseasiassa eräs nuori kaveri tuhahteli siihen malliin, että ajatus mun tatuoidusta käsivarresta ei kovinkaan paljon lämmittänyt hänen mieltään. Mutta toisaalta, hänellä ei valitettavasti ole minkäänlaista sananvaltaa tähän asiaan. :)

Jaa-a, pitäisköhän käsitöistäkin jotain kirjoitella. Ensimmäinen Monkey valmistui. Hyvä tuli ja toinen on kovaa vauhtia etenemässä kohti kantapäätä.

667139.jpg

667154.jpg

Mummun kanssa lähdettiin eilen ajelemaan Kauhajoelle päin. Ennen kymmentä oltiin jo pelipaikalla ja puoli yhdeltätoista lähdettiin takaisin päin. Eipä siinä nenunen kauaa tuhise kun tietää mitä hakee. Puhelivat kaupassa,että aikovat aloittaa lankojen nettimyynnin mikä on oikein oikein hyvä juttu.

Hakusessa oli ohutta sukkalankaa ja olin iloisesti yllättänyt kun löysin Trekkingiä. Ja se sopii kuin nenä päähän uusimman Knittyn Sweetpea-sukkiin.

667146.jpg

Alpakkaa ostin kahden neuletakin verran. Malleiksi olen suunnitellut tämän ja tämän. Garnstudiolla on muuten jälleen äänestys menossa ja ehkä olin hieman pettynyt malleihin. Ei tainnut olla kuin yksi tai kaksi mallia, jotka aivan ehdottamasti olisi saatava toteuttaa.

667151.jpg

Toisille sunnuntai on aivan ehdoton lepopäivä, mutta itse tykkään touhuta juuri sunnuntaisin. Ja nimenomaan kotona. Sunnuntai on ehdottomasti paras päivä viikossa, aamuisin saa herätä aivan rauhassa, syödä aamiaista ja lukea lehteä. Sen jälkeen virkeänä tekemään seuraavan viikoon vatsantäytteet, tiskaus, imurointi ja pölyjen pyyhkiminen. Kun nämä kaikki on saanut tehtyä, voi hyvillä mielin istahtaa sohvalla, ottaa kutimet käteen ja katsella tv:tä. Tänään viihdykkeen virkaa on toimittanut veljeltä lainatut Bam Margeran Viva La Bam-jaksot. Aivan hulvatonta menoa! Arki unohtuu ja kunnon naurut tekee aina hyvää.

Huomenna on taas mukava mennä töihin. Koskaan ei tosin tiedä miten viikko lähtee käyntiin, mutta onneksi meillä on muutama sellainen ihminen ja persoona isolla P:llä, että jo pelkästään heidän takiaan töihin menee mielellään.

Ja jotta JepJep ei kokisi aivan hirmuisia vieroitusoireita, yritän kovasti päivittää ainakin kerran viikossa. :)