En ole Potter-fani, pidän kyllä kirjoista, mutta minulla ei ollut tarvetta jonottaa uusinta tulokasta lauantai-aamulla kirjakaupan edessä. Ystävän kanssa lähdettiin eilen aamulla käymään Porissa ja sattumalta käveltiin Suomalaiseen kirjakauppaan. En ollut suunnitellut ostavani uusinta Potteria, mutta tämä yksilö oli jätetty hyllyyn ihan yksin. Hintakin oli alennettu, joten ajattelin,että ei siitä haittaakaan ole vaikka ostankin.

Kuljeskelimme kirjakaupassa tovin kun vieras nainen ja mies kamera kaulassa tulivat luoksemme ja sanoivat olevansa Satakunnan Kansasta. Halusivat ottaa musta kuvan ja kirjoittaa jutun, koska mulla oli uusin Potter kädessä. Kieltäydyin kohteliaasti, koska en todellakaan halua naamaani komeilemaan lehden sivulla. Olivat hyvinkin sinnikkäitä, mutta sanoin etten ole intohimoinen fani, joten jutun tekeminen musta on ihan turhaa. Otsikoksi olisivat varmaankin laittaneet jotain tyyliin "Ikionnellinen Harry Potter-fani sai käsiinsä kaupungin viimeisen kopion" tai jotain muuta yhtä nerokasta ja harhaanjohtavaa. Joten juttua eivät saaneet. Mutta minä ostin kirjan, jota tosin en ole vielä kerinnyt edes aloittamaan.

756924.jpg

Viime viikolla sain vihdoinkin ensimmäiset Interweave Knitsit, kevään ja kesän numerot. Kevät lehdestä löysin oikein nätin mallin, Dollar and a Half Cardigan. Lankana tässä neuleessa on Reynolds Soft Linen.

756920.jpg

Tuota lankaa ei Suomesta saa, joten käytin hieman enemmänkin aikaa ennenkuin googlettamalla löysin lankaa myyvän kaupan. Kauppa on Patternworks ja valikoima vaikutti erittäin lupaavalta. Tein tilauksen keskiviikkona, sivuilta saa seurattua tilauksen edistymistä, ja ilmeisesti tilaukseni on laitettu postiin heti seuraavana päivänä. Eikä postikulujakaan tullut kuin 8 dollaria, joka taitaa olla vajaat 6 euroa. Uskomattoman halpaa, jos tuo nyt pitää paikkansa. Mielenkiinnolla odotan kuinka pian saa paketin hyppysiini. Toivottavasti seuraavan päivityksen aiheena on ihan uudet ja ennen kokemattomat Ameriikan langat. :)