Muutto lähestyy päivä päivältä. Kahden viikon kuluttua meidän pitäisi sitten jo olla onnellisesti uudessa, ihan omassa kodissa. Kyllä tätä on odotettukin, huhtikuusta lähtien. Muuttoa ennakoiden, kävin eilen kaikki makuuhuoneen ja keittiön kaapit läpi. Heitin kaiken ylimääräisen surutta pois, kaikki sellaiset tavarat, joita en taatusti tule enää tarvitsemaan. Ja tässä tulos:

738904.jpg

4 kpl 200 litran jätesäkkiä + yksi samanlainen vaatteita Uffiin. Ja yhä tuntuu siltä, että kaapit ovat täynnä tavaraa. Uskomatonta miten sitä tulee kerättyä kaikenlaista eikä sitten raaski heittää pois.

Järjenääneltä sain useammankin muovilaatikon, joista suurin osa täyttyi kirjoista. Siinä saakin jonkin verran punnertaa, että saa ne seitsemänteen kerrokseen. Ensin kuitenkin ne piti testata:

738896.jpg

Ja todettiin niin hyviksi, että uni tuli hyvin. :)

738891.jpg

Romeolta leikattin vajaat pari viikkoa sitten pallit ja kyllä on nuori mies rauhoittunut huimasti. Enää ei öisin mouruta naisten perään tai kiusata muita kissoja tai emäntää. Kaikki meni hyvin ja Viukin suhtautui rauhallisesti vaikka Romeo haisikin eläinlääkäriltä.

Kuuntelen tässä samalla Metallicaa ja olen ihan hiukan vaan kateellinen niille, jotka jollain ihmeen tavalla saivat liput Metallican tämänpäiväiseen konserttiin. Miten ihmeessä ne onnistuivat siinä? Toivottavasti osaavat nauttia...perkule. :) Until it sleeps-video on mielestäni aivan mahtava. Ja tässä on aivan uskomaton fiilis!! Kunpa olisin ollut paikalla.

Nyt on sitten uusi tatuointi. Ja ainakin omasta mielestäni se on hieno! Istunto kesti 3 tuntia taukoineen. Istumalihakset olivat hieman kovilla ja välillä nipisti inhottavasti, mutta muuten hyvin miellyttävä kokemus. Ehkä sitä on vähän hullu kun nauttii pienestä kivusta, mutta nautintonsa kullakin. ;) Ja toki miellyttävyyttä lisäsi suloinen, vähäsen hiljainen tatuoija. Kaverilla oli kädet ja jalat täynnä kuvia ja päässäkin oli muutama, mutta ne eivät olleet ollenkaan huonomman näköisiä. Kun tatuoinnit on hyvällä maulla tehty, niin mikäs siinä vaikka niitä olisi enemmänkin.

Järjenäänen kanssa vietettiin eilen iltaa pubissa, piti käydä vain yhdella, mutta kummasti ilta venähti aamuun saakka. Meidän kanssa tuli juttelemaan 2 miestä, joista toinen bongasi heti tatuointini. Sanoi vain, että komean kokoisen olet ottanut ja näytti sitten hieman häpeillen omaansa, joka oli niin pieni, että pisti ihan naurattamaan. Mies sanoikin sitten, että tämän jälkeen hänen täytyy kyllä käydä suurennuttamassa omaansa. En tiedä, kokevatko miehet jonkinlaista alemmuuskompleksia vai peräti jonkinlaisena "uhkana", jos naisella on suuri tatuointi. Huomiota tuntui ainakin herättävän. Kuva on huono, mutta minkäs teet kun omatoimisesti kuvaa. :)

738914.jpg

Pahus sentään kun myöhästyin taas Sny:stä. :(