Huoh, väsymys on viime aikoina ollut melkoinen! Käsityöt ovat edistyneet, mutta tänne kuvien laittaminen on ollut ylivoimaisen raskasta. Töissä on ollut välillä aivan tolkuttoman kiirettä ja varsinkin nyt kun kaikkien kesälomat on pidetty.

Ja onhan tässä ollut vähän muutakin...yksinäisyys painaa päälle kovalla voimalla. Töistä kotiin tuleminen on vaikeata, vaikka kissat ovatkin vastassa, niin ei se kuitenkaan vastaa sitä, että kotona olisi toinen ihminen. Jotkus asiat olisi varmasti helpompi kestää eikä kaikkea tarvitsisi hoitaa yksin. Kaikkein vaikeinta on iltaisin ja aamuisin. Iltaisin pitää mennä yksin nukkumaan ja aamulla pitää herätä yksin. Eräs ystäväni toi suurta helpotusta yksinäisyyteeni viikonloppuna, mutta valitettavasti se kesti aivan liian lyhyen ajan. Mutta kiitos siitäkin ajasta. :)

*Raivoisa ärjähdys*. Eilen ja tänään olin uuden palkkaohjelman koulutuksessa ja voi hyvää päivää!!! En ymmärrä mikä vika vanhassa ohjelmassa mukamas on, toimii vallan mainiosti ja palkat tulevat ja menevät ilman ongelmia ajallaan. Uuden ohjelman kanssa tulee taatusti ongelmia. Pitääkin varoittaa työntekijöitä ja kehottaa jättämään joulukuun palkasta jotakin taskun pohjalle tai jättää joululahjat ostamatta kokonaan, koska tammikuun palkasta ei tiedä tuleeko sitä ollenkaan. Uusi ohjelma nimittäin otetaan käyttöön tammikuussa. :)

1½ dollarin neuletakki on edistynyt. Takakappale ja molemmat etukappaleet ovat valmiit ja ensimmäinen hiha hyvässä vauhdissa. Kuvia laitan vasta kun on kokonaan valmista.

Tilasin viime viikolla Käsityökorista tämän

841868.jpg

joka on nyt tässä vaiheessa:

841865.jpg

Kyllä tästä vielä kana tulee. :)

Olin erittäin iloinen saadessani kunnianapin! Kiitoksia oikein paljon Tintsku!!!!!

808148.jpg

Voisin jakaa kunniaa eteenpäin ja ojentaa nappulan Päiville.

Tässä muuten kuvaa vihdoinkin tapetoidusta makuuhuoneesta. Mielestäni tapetti on oikeinoikein hieno, ei tunnu tummalta vaikka onkin melkein musta.

841852.jpg

Lopuksi vielä kissat nuuhkimassa ah! niin sulotuoksuista ulkoilmaa. :)

841858.jpg