Aamulla kävin kasvohoidossa ja jopas oli virkistävää! Nassu on pehmeä kuin vauvan peppu. :) 1½ tuntia sai vain maata paikoillaan, kuunnella rentouttavaa musiikkia ja unohtaa ihan kaikki. Hieman olin tokkurassa kun siitä nousin, mutta se ei paljoa poikennut normaalista olotilasta.

Täällä on aivan hirmuinen lumimyrsky. Lunta tulee vaakatasossa aika tavalla. Onneksi tänään ei ole enää mitään asiaa ulos. Josta tulikin mieleen se, että kyllä sitä välillä on todellinen lörppö. Siis voisi tosiaankin silloin tällöin miettiä mitä suustaan päästää. Mutta kun ajatus ei liiku samaa tahtia suun kanssa :) En ole mitään vakavaa tai todella luottamuksellista kenellekään lörpötellyt, mutta siitä huolimatta. Juttelin puhelimessa erään tuttavan kanssa ja puheeksi tuli eräs toinen tuttava ja siinä vaiheessa multa loppui aivotoiminta. Jälkeenpäin mietin, että sen vähän mitä sanoin olisi voinut jättää sanomatta, koska sillä ei ollut mitään merkitystä meidän keskustelussa. Ja nyt harmittaa vaikka tiedänkin, ettei tämä puhelimessa ollut henkilö taatusti sano mitään eteenpäin. Nyt tuntuu, että olen pettänyt tämän  kolmannen puheissa olleen henkilön luottamuksen. Hmph! Seuraavalla kerralla kyllä mietin tarkkaan mitä sanon. Herramunjee! mutta ulkona tuulee, josta tulikin mieleen, että mun piti mennä illalla käymään kaupassa. Kissoilta on safka lopussa. Fillarilla pitäis uskaltaa lähteä...

Uskomatonta kyllä, tästä mytystä on tulossa Kiri. Piti tulla Print O'The Wave, mutta sain harmaita hiuksia jo pelkästään sen ohjeen lukemisesta. Enkä todellakaan viitsinyt ruveta sitä suomentamaan. Mutta Kirin osalta alku näyttää lupaavalta. Onhan tässä vielä 6 viikkoa aikaa saada se valmiiksi.

242102.jpg