Sunnuntai oli aivan ihmeellinen päivä! Heti aamusta alkaen oloni oli todella rauhallinen. Olen nyt muutaman viikon ollut kuin tuli persiin alla. Koko ajan on tehnyt mieli mennä jonnekin ja tehdä jotain eli menomono on liikehtinyt todella levottomasti. Tuttavat varsinkin ovat sen huomanneet sillä "normaalisti" olen rauhallinen ja viihdyn kotona yksin kutoen. Mutta en enää! Kun kesän jälkeen työharjoitteluni loppui en ole millään malttanut olla kotona. Mutta siihen olen kuitenkin joutunut tyytymään sillä ei oikein ole ketään kenen kanssa mennä. Ystävät ovat päivisin joko koulussa tai töissä ja iltaisin ei kukaan jaksa lähteä minnekään. Itse olen hieman pahassa jamassa siinä mielessä, että koulua ei ole enää ollenkaan, odottelen vain valmistujaisia, ja työpaikkaa on hankala hakea kun ei ole valmistunut. Joten tässä nyt sitten odottelen valmistumista ja kovasti yritän keksiä tekemistä. Nämä kaikki huomioon ottaen eilen oli siis todella rauhallinen olo. Minnekään ei tuntunut olevan kiire, elämä tuntui hyvältä ja oli mukava vain olla. Tänään siitä seesteisyydestä ei ole enää tietoakaan! :)

Tämä päivä on mennyt kutoessa. Yllättäen! Äidin joululahjahuivi valmistui jo lauantaina ja siitä tuli todella 231375.jpg231379.jpgkaunis. Vaikka itse sanonkin.Kuvat ovat edelleenkin huonoja, mutta vika on ihan ottajassa ei kamerassa.

Myös ystävälle tulevat kuuran kosketus-sukat valmistuivat.231383.jpg

Olen tässä suunnitellut silmät kiiluen reissua Kauhajoelle Tapion kauppaan. Mieli tekee jotain ohutta lankaa Print O'The Wave-huiviin. Sekä sisäisen villapaidan Södera-sukkiin. Jos nämä molemmat saisi kaikkien muiden töiden ohella valmiiksi valmistujaisiin.

On ollut kiva huomata, että blogillani on ollut enemmän lukijoita tai kävijöitä kuin aluksi oletin. Päätin, että 1000. kävijä saa yllärin. Mutta siitä sitten lähempänä tasalukua. Joten vierailkaahan ahkeraan! :)

Lopuksi vielä kissat uinuilemassa.

231409.jpg231414.jpg

Kuvat ovat näköjään ihan miten sattuu, mutta nyt ei riitä mielenkiinto ruveta taistelemaan niiden kanssa. Nimittäin illuusio-huivi odottaa!