Eilen olin ystäväni kanssa katsomassa Silent Hill-nimistä leffaa. Ja siinä on kuulkaa niin ahdistava ja häiriintynyt elokuva etten ole toista samanlaista ennen nähnyt! Yleensä pidän kauhuelokuvista enkä pelkää katsoa niitä, mutta tämä oli jotain niin hirveää, että koko elokuvan ajan kuikuilin lapasen takaa. Tiesin kyllä jo etukäteen, että kyseessä saattaa olla epämiellyttävä elokuva, sillä olen tutustunut saman nimisiin playstation-peleihin, mutta eihän sitä usko ennen kuin on omin silmin nähnyt. Painajaisia en nähnyt, mutta nukuin hyvin levottomasti. En enää koskaan halua nähdä kyseistä leffaa. En ikinä!!

Kauheuksista vähän mukavampiin asioihin. Toivottasti tämä pusero valmistuu isänpäivään mennessä, olisi ihan mukava laittaa päälleen jotain uutta ja itsetehtyä pitkästä aikaa. Lankana on Kauhajoen-tuliaisia eli Idenan Mohair Lux. Takakappale on jo valmiina joten hyvältä näyttää. Tosin pienen pieni epäilys kalvaa, että tuleekohan siitä liian lyhyt. Malli on Modasta nro 5/2005.

250362.jpg

250364.jpg

Kiri tuli viikonloppuna valmiiksi. Sitä oli aivan ihana kutoa ja valmistui alle viikossa. Sormet syyhyä aloittaa toista Kiriä, mutta kaikki aikanaan. Kuvia laitan sitten kun olen ehtinyt pingottamaan sen.

Ja Viun kanssa ei sitten tarvinnutkaan lähteä lääkäriin. Perjantai-aamuna Viu oli jo paljon pirteämpi ja viikonloppuna ei apaattisuudesta ja yökkäilystä ollut tietoakaan. Eli kaikki kääntyi parhain päin, Viu säästyi stressiltä, eläinlääkäri ja minä raapaisuilta ja sähinöiltä. :)