Siitä onkin vierähtänyt jo kaksi viikkoa kun viimeksi kirjoitin. Syynä siihen on ikävästi vaivannut masennus. Yleensä mun "masennuskaudet" ei kestä kuin päivän pari, mutta jostain syystä tämä oli harvinaisen sitkeä. Mitään en todellakaan saanut aikaan, mikään ei kertakaikkiaan huvittanut. Syynkin tähän masennukseen tiedän ja valitettavasti se oli mies. En olisi koskaan voinut kuvitella, että masennun miehen takia, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Minkäänlaista ratkaisua masennuksen aiheuttaneeseen asiaan en ole saanut, mutta ehkä sekin vielä jonain päivänä tulee. Oli todellakin niin väsyttävät parisen viikkoa, että nyt menomono heiluu todella rankasti. Vieläkin on vähäsen surullinen ja omituinen olo, mutta nyt olen jo saanut jotain aikaankin. Eiköhän tämä tästä kun vaan yrittää ottaa asiat rauhallisesti eikä hötkyile turhia...mutta on kyllä ollut aikamoisen raskaat pari viikkoa. Huhhuh...

Niihin edistyneisiin töihin...Pirkka-langasta valmistui polvisukat. Vähäsen harmittaa kun toisesta tuli melkoisesti isompi kuin toisesta, johtuen siitä, että toisen kudoin jostain syystä paljon piukempaan. Purkamaan en rupea, joten saavat kelvata. Tosin jos vielä teen toiset polvarit, täytyy silmukkamäärää pienentää, koska näistä tuli muutenkin hieman suuret. Ohje on Sukkasillaan-kirjasta.

286755.jpg

Alpakka-kirjoneulekin edistyy. Toinen hiha on nyt valmis ja toinen pääsee aluilleen kunhan tästä kerkiän. Suunnitteilla on, että laittaisin puseroon kimallusta, paljetteja, helmiä yms. Hieman hohtoa elämään. :) Kirjoneule kohdasta tuli piukea, mutta ei se kädessä näytä olleenkaan noin pahalta.

286763.jpg

Kävin sitten lauantaina paikallisessa Citymarketissa katsastamassa jouluvaloja. Ajatuksissa oli jotain punaista ja jouluista. Löysin jouluisen punaiset sydänvalot tai niin ainakin luulin. Kun sain töpselin iskettyä seinään pöydälläni loisti kasa pornovaloja. Ei minun mielestäni kovinkaan jouluiset sävyltään, mutta kyllä ne tuossa sitten kai menee. :) Kuva vähän vääristää valojen oikeaa sävyä, joka on aika tavalla muuta kuin mitä kuvassa näkyy.

286780.jpg

Lopuksi vielä kullanmurut halimassa. :)

286789.jpg