Tänään piti olla aivan täysiverinen pyjama-päivä. Suunnittelin pyhittäväni koko päivän käsitöille ja Frendeille sekä liimaavani takapuoleni tuoliin, mutta ei. Jo ennen puolta päivää tuli puhelu ja jouduin pesemään hiukseni ja muutenkin laittamaan itseni edes jonkinlaiseen edustuskuntoon, jotta kehtasin työntää pääni ovesta ulos. Onneksi keikka ei kestänyt kuin 45 min, mutta silti. Huomenna pitää mennä ruokakauppaan ja hoidella muita asioita samoin kuin perjantaina, joten ei pyjama-päiviä enää tällä viikolla. Viikonloput ovat aina pyjama-päiviä eli niissä ei ole samanlaista hohtoa. :)

Käsitöistä sitten. Loman aikana tuli tehtyä kaikenlaista. Alpakka-kirjoneule valmistui ja siitä tuli uskomatonta kyllä, justiinsa passeli. Kuten Taisto Tarkastajakin asian toteaa. Valitettavasti se vain on liian lämmin näille helteille.

326544.jpg

Haisulinkin väsäsin. Harmikseni en millään muista kenen blogista olen ohjeen ottanut. Mutta ohjeen tekijä nostakoon kätensä ylös ja kiljaiskoon.

326541.jpg

Keskeneräisinä tällä hetkellä ovat Kainuun-lapaset Nallesta

326538.jpg

sekä Garnstudion neuletakki, josta mulla on suuren suuri epäilys, että tuleeko koskaan valmiiksi. Sileää neuletta koko työ ja puikot kokoa 3. Enpä tiedä mitä olen ajatellut...

326535.jpg