Suklaanhimo on hyvin voimakas kun se ottaa valtaansa. Aamusta lähtien mulla on ollut aivan hirveä päänsärky, joten ajattelin, että pysyttelen sisätiloissa koko päivän ja kuljen tukka pystyssä. Pään roikottaminen alassuiten lavuaarin päällä ei houkutellut sitten millään tasolla, muttamutta...Sitten kun suklaanhimo iskee niin sille ei yksinkertaisesti voi mitään. Pää oli saatava edes jonkinlaiseen edustuskuntoon, jotta kehtasin mennä hakemaan sitä hemmetin suklaata. Kyllä oli oksennuksessa pitelemistä kun hiuksiani pesin ja pyörrytti melkolailla. Hammasta purren sain kuitenkin hiukseni pestyä ja asetettua jonkinlaiseen järjestykseen ja kuulkaa kyllä maistui suklaa kaiken pyörrytyksen ja oksetuksen jälkeen hyvälle! :)

Eilen vietin äitini kanssa päivän Helsingissä. Ikeassa notkuttiin muutama tunti ja kummasti sieltä vain tavaraa jää käteen vaikka mitään ei pitänyt ostaa. Kaikki mitä ostin tuntui ainakin sillä hetkellä erittäinkin tarpeellisilta, mutta osan olisi aivan hyvin voinut jättää kauppaan. Mutta tällä kertaa en kuitenkaan ostanut mitään tilpehööriä vaan muuttamista ja uutta asuntoa ajatellen ostin säilytyslaatikoita langoille ynnä muille tilaa vieville tavaroille. Kissatkin saivat tuliaisia. Uuden, uskomattoman mahtavan paikan harrastaa nukkumista.

617190.jpg

Oho,kuva onkin kyljellään! Olkoon, kyllä siitä yhtälailla näkee. :)

Kun Ikeassa oli poltettu kaloreita matka jatkui Linnanmäen Peacock-teatteriin, jossa katsastettiin UIT:n Da Lintsi-koodi. Hauska oli ja 1,5 h meni hyvin nopeasti. Ennen teatterin alkua meillä oli hetken aikaa kierrellä Sea Lifen matkamuisto kaupassa.Kätöseen jäivät nämä kynät, jotka tekevät minusta entistä pätevämmän sihteerikön. Työpaikan omat kynät ovat hyvälläkin tahdolla sanottuina uskomattoman surkeita. Siistiä jälkeä ei saa millään, suurin osa on kuivuneita ja kummasti ne häviävät aina pöydältä. Kuka niitäkin mahtaa nälkäänsä popsia... Järjenääni voinee sanoa, että kynien kuvitus sopii mitä parhaiten työhöni. Vai mitä? :) Merenneitoja ja merirosvoja...

617281.jpg

Juu, eli sunnuntai on ollut melkein täydellinen. Aamulla heräsin klo 8, söin, tein ruokaa ja imuroin. Sitten olikin 3 h päikkäreiden aika päänsäryn vuoksi. Kun tuosta lievästä koomasta heräsin, jatkoin MacP:n kutomista, joka on siinä vaiheessa, että toinen hiha on melkein valmis. Jos se nyt vain onnistuu ja lanka riittää loppuun asti, saan sen hyvinkin ajoissa valmiiksi ennen ensi lauantain risteilyä. Päänsäryn lisäksi sunnuntain täydellisyyttä häiritsi eräs miespuolinen henkilö, jonka toiminta aiheuttaa suurta hämmennystä, mielipahaa ja ärsytystä, mutta toisaalta aika-ajoin myös suurta onnellisuuden tunnetta ja ilon purkauksia ja typerää virnistelyä. Ota niistä ja niiden tavoista ja ajatuksista sitten selvää.

Ajelin tuossa perjantaina pitkin työmaata isolla autolla korkkarit jalassa. Mietinpä, että kuinkakohan moni mies voi sanoa pystyvänsä samaan.