En tiedä johtuuko saamattomuus ja väsymys syksystä ja pimeydestä. Toisaalta musta syksy on kaikkein paras vuoden aika, sataa vettä, tuulee ja hämärtää. Mutta tähän aikaan vuodesta on myös aina veto poissa.

Tiistaina oli työpaikkani ja muutaman muun samanmoisen paikan välinen epävirallinen sählyturnaus Turussa. Olen pelannut sählyä tai pitänyt edes mailaa kädessä viimeksi 4-5 vuotta sitten. Kun pääsin kentälle, ei ollut minkäänmoista käryä mitä sillä mailalla pitäisi tehdä tai minne kuuluisi juosta kun vastustaja tulee jyränä päälle. Mutta oli hauskaa!! En muista koska olisin viimeksi nauranut niin paljon kuin sen päivän aikana. Annoin eräässä pelissä kaikkeni :) ja sen seurauksena sukelsin komiassa kaaressa laitaa päin. Polvista ja toisesta kyynärpäästä lähti nahkat ja toinen polvi on vieläkin aivan musta. Turnauksen jälkeen oli saunailta isäntien saunalla ja voitte vaan arvata mitä siitä seurasi. Seuraavana päivänä oli aivan järkyttävä krapula ja piti mennä seitsemäksi töihin. Teki jonkin verran heikkoa. :)

Käsitöitä on tullut tehtyä jonkin verran, lähinnä niitä sukkia ja tätä huivia Novitan Karusellista.

1001310.jpg

Osallistun myös jouluyllätysvaihtoon. Todella mielenkiintoista nähdä minkälaisen paketin saa ja mitä sitä parille keksii.

1001313.jpg